Χρησιμοποιείτε συχνά το απορρυπαντικό για να είναι επιβλαβές για το σώμα σας;

- Sep 26, 2017-

Το καθημερινό χημικό απορρυπαντικό γίνεται σταδιακά ο λαός της σημερινής κοινωνίας δεν μπορεί να διαχωριστεί από τις ανάγκες της ζωής. Είτε σε δημόσιους χώρους, ξενοδοχεία πολυτελείας, είτε σε κάθε οικογένεια, μπορούμε να δούμε τα ίχνη απορρυπαντικού.

Το απορρυπαντικό που χρησιμοποιείται, εάν ο καθαρισμός δεν είναι καθαρός, θα υπάρχουν υπολειμματικές ουσίες, το ανθρώπινο σώμα θα βλάψει.

Προκειμένου να αποφευχθεί η απορρόφηση του απορρυπαντικού από την υγεία μας, προκάλεσε:

1. Εάν χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό, συνιστάται η χρήση μικρής ποσότητας ή η επιλογή αντιβακτηριδιακού απορρυπαντικού, όπως μικρού βοηθητικού απορρυπαντικού.

2. να αλλάξει η συνήθεια της αρχικής απολύμανσης πλύση φούσκας, η χρήση του νερού ξεπλύνετε?

3. Μην πιέζετε το απορρυπαντικό απευθείας στην κουζίνα, αραιώστε και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε.

4. Επιλέξτε τα κατάλληλα κανάλια αγοράς, δεν χαρτογράφηση φτηνές στη μικρή αγορά χονδρικής εμπόρευμα για να αγοράσετε, μικρούς κατασκευαστές προϊόντων πλυσίματος, μπορεί να περιέχουν φορμαλδεΰδη, αρσενικό και άλλα επιβλαβή συστατικά στο ανθρώπινο σώμα, τόσο μεγαλύτερη είναι η βλάβη στο ανθρώπινο σώμα?

5. Αγοράστε την Εταιρεία Cleanser για να δείτε την ετικέτα, η ετικέτα σήμανε τα κύρια συστατικά του απορρυπαντικού, την καλύτερη επιλογή όταν χρησιμοποιείτε τη χρήση φυτικών συστατικών ως διαλύτη και αποστειρώνοντας το πρόστιμο καθαρισμού.