Ξέρετε γιατί το σχήμα του πηνίου κουνουπιών είναι σπειροειδές;

- Jan 11, 2020-


Ξέρετε γιατί το σχήμα του πηνίου κουνουπιών είναι σπειροειδές;


Στην αρχαιότητα, η εφεύρεση των πηνίων απωθητικών κουνουπιών που σχετίζονται με τις πρακτικές υγιεινής των αρχαίων&# 39 του Dragon Boat Festival και τα έθιμα της καύσης του θυμιάματος. Οι άνθρωποι θα συνδέσουν την αψιθιά στην εξωτερική πόρτα. boby, Μπορεί να κάνει τον αέρα πιο φρέσκο, Εκτός από αυτό, μπορεί επίσης να απομακρύνει το κουνούπι, Στη δυναστεία Han, έχουν ξεκινήσει πηνίο κουνουπιών, επειδή εκείνη την εποχή, υπάρχουν καυστήρες θυμιάματος. Κάνουν το θυμίαμα στον καυστήρα θυμιάματος .

1

Αρχικά, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το θυμίαμα του ραβδιού, αλλά ο χρόνος εγκαύματος είναι μικρός και είναι εύκολο να σπάσει, Μετά, οι άνθρωποι εφευρίσκουν το θυμίαμα του κουνουπιού του σπειροειδούς σχήματος, Θα καεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, Υπό κανονικές συνθήκες, μπορεί να κρατήσει 8 ώρες .

2

Σχετικά με το πηνίο κουνουπιών φυτικών ινών TOPONE, φυσικό, φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, εύκολο στη διάσπαση και ανάφλεξη, ελαφρύ, μη σπασμένο. Υπάρχουν συνολικά 10 πηνία / μία τσάντα, 60 τσάντες / μία μεγάλη τσάντα, δεν είναι σπασμένη, δεν το κάνετε' δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα σπάσει κατά τη διάρκεια της αποστολής. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να μας πείτε, Σας ευχαριστώ πολύ.


Δώστε προσοχή στις γνώσεις μας, Ενημέρωση.

GuangZhou TOPONE Chemical Co., Led.