Ξέρετε τις πιο κρυμμένες 8 κατσαρίδες που κρύβονται στο σούπερ μάρκετ;

- Apr 26, 2018-

Τα σούπερ μάρκετ έχουν μεγάλες εκτάσεις, σύνθετο περιβάλλον, χαμηλές τιμές και λίγες ώρες εργασίας. Αυτό απαιτεί να διεξάγουμε λεπτομερή και λεπτομερή επιθεώρηση στην πρώτη υπηρεσία και να επικεντρωθούμε στον έλεγχο και τον χειρισμό των βασικών σημείων στο μεταγενέστερο στάδιο της υπηρεσίας.


Αυτό το άρθρο επισημαίνει 5 εύκολο να παραβλέψουμε, αλλά πολύ κρίσιμους τρόπους για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της εργασίας σας.


1.Το εσωτερικό του εξοπλισμού μεταξύ σημείων.


微信截图_20180425175302.png


Η συσκευή σπάνια μετακινείται ή δεν αποσυναρμολογείται εύκολα και ελέγχεται στο εσωτερικό, έτσι γίνεται ένα ιδανικό περιβάλλον για μια κρυφή, ζεστή, ανενόχλητη κατσαρίδα.


2. Στοίβες φρούτων


微信截图_20180425175355.png


Τα σουπερμάρκετ γενικά χρειάζονται ένα μήνα για να καθαρίσουν αυτές τις στοίβες, όπως το χαρτόνι, το ράφι, το καλάθι και ούτω καθεξής, εύκολο να προκαλέσει το εσωτερικό, την πλάτη, το χάσμα και άλλα μέρη για την εκτροφή κατσαρίδων. Επιπλέον, ο χυμός φρούτων που απομένει στον σωρό είναι επίσης ένα αγαπημένο φαγητό κατσαρίδων.


3. Εξοπλισμός κασσιτέρου


微信截图_20180425175750.png

Το κενό και το κατώτατο σημείο του μετρητή είναι πολύ εύκολο να αγνοηθούν, επειδή δεν μετακινούνται και είναι σχετικά ζεστά.


4. Μπαταρία στο τέλος του ράφι


微信截图_20180425175805.png


Αυτές οι καμπίνες κάτω χρησιμοποιούνται συνήθως για την αποθήκευση ορισμένων μικρών και διαφημιστικών ειδών, επομένως δεν μετακινούνται συχνά και είναι εύκολο να είναι η κρησφύγετο των κατσαρίδων.


5.Δημόσια περιοχή


微信截图_20180425175824.png


Οι δημόσιοι χώροι, συμπεριλαμβανομένης της αποθήκευσης, της πράσινης φύτευσης, των γυναικείων περιποιήσεων και των σαλονιών, αγνοούνται εύκολα, αλλά όταν εντοπιστεί η παρουσία κατσαρίδων, εύκολα παραπονείται στο προσωπικό του σούπερ μάρκετ.


Αυτή τη στιγμή, δόλωμα κατσαρίδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει κατσαρίδες.


Χρησιμοποιήστε το δόλωμα κατσαρίδων για να σκοτώσετε κατσαρίδες

Η χρήση του δολώματος κατσαρίδων για να σκοτώσει τις κατσαρίδες είναι πιο αποτελεσματική μέθοδος θανάτωσης κατσαρίδων. Οι παρακάτω συνιστούσαν μερικά δείγματα φαρμάκων που μπορούν να καταστρέψουν αποτελεσματικά τις κατσαρίδες.


图片1_副本.png


Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

1.Περίοδος σούπερ, κρατήστε υγρό σε τρεις μήνες.

2.Realize είναι μεταξύ κατσαρίδων για να σκοτώσει καλά

3.No ατμός, δεν δηλητήριο, δεν χάος.

 

Οδηγία χρήσης:

Αφαιρέστε ελαφρά το πώμα και εγκαταστήστε το σωλήνα. Πιέστε ελαφρά το έμβολο.

Τοποθετήστε τις κουκίδες στις δραστηριότητες ροχαρίσματος ή τις δορές με έναν τρόπο ένεσης

Βάλτε τις γωνίες, τις τρύπες, στο εσωτερικό της ηλεκτρικής συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι κάθε κουκίδα έχει διάμετρο 5mm.

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd