Σκότωσε την δεξιότητα του ποντικιού. Μην ανησυχείς για το ποντίκι να έρχεται! --- Το TOPONE γνώση

- Dec 21, 2017-

Οι αρουραίοι δεν μπορούν να φάνε για λίγες μέρες, αλλά δεν μπορούν να πίνουν νερό την ημέρα.

Έτσι προσέξτε όπου υπάρχει νερό!

Για παράδειγμα, κουζίνα, νεροχύτη, σχισμή και ούτω καθεξής.

Το ποντίκι είναι μια ομάδα ζώων, αν η οικογένειά σας βρει ένα ποντίκι,

Ίσως να έχουν περισσότερα.

Γιατί το σπίτι σας συχνά προσελκύει αρουραίους για να πατρίδα; Αυτό συμβαίνει επειδή δεν ξέρετε αυτά τα πεθαίνουν από την ικανότητα του ποντικιού!


timg_副本.jpg

Μπορείτε να κρίνετε τον τόπο των ποντικών με ίχνη τσιμπήματος, αποτυπώματα, ίχνη ούρων, ίχνη αρουραίων και ίχνη νεκρών αρουραίων, αρουραίων, αρουραίων, οπών αρουραίων.


timg.jpg

Πρώτον, είναι απαραίτητο να συσκευάσετε καλά το φαγητό. Η τσάντα για νουντλς ρυζιού πρέπει να τοποθετηθεί στο σφραγισμένο κουτί. Η κουζίνα πρέπει να είναι καθαρή και απαλλαγμένη από υπολείμματα τροφίμων. Βάλτε το τελικό ρύζι στο ψυγείο.


20300542877828144708129334314_s_副本.jpg

Δεύτερον, Για να καθαρίσετε το σπίτι, καθαρίστε τα συντρίμμια, ειδικά την κουζίνα, υπόγειο, ντουλάπια και άλλο σκοτεινό και υγρό μέρος.


timg (2)_副本.jpg

Τρίτον, πρέπει να θυμάστε ότι ορισμένα μέρη που συνδέονται με τον έξω κόσμο μπορούν να μπλοκάρουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Για παράδειγμα, μερικές από τις διεπαφές σωλήνα. Μια ποικιλία από ρωγμές εξόδου, ρωγμές και άλλα πράγματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συνδέσετε ένα solid.All είδη των αεραγωγών μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα μικρό πλέγμα αγκαθωτό σύρμα φώκιας.


QQ截图20171220110549_副本.png

Εκτός από το πεθαίνουν από το ποντίκι για να κάνουν τη δουλειά. Οι εργασίες αυτές δεν μπορούν να είναι λιγότερες!

Φυσικά. Μην παγιδεύετε λιγότερη παγίδα κόλλα!


Rat&Mouse Glue Trap

Πινέλο παγιδευτών με άχρωμο, άγευστο, ασφαλές, φιλικό προς το περιβάλλον και ούτω καθεξής. Κατάλληλο για άλλες μεθόδους ποντίκι έξω πιο ευαίσθητες θέσεις. Όπως εργοστάσιο τροφίμων, φαρμακευτικό εργοστάσιο, κουζίνα και ούτω καθεξής. Η παγίδα κόλλας του ποντικιού δεν μπορεί μόνο να κολλήσει σε ποντίκια, αλλά και να κολλήσει κατσαρίδες, μύγες, σκωληκοί, σαρανταποδαρούσες και άλλα έντομα.


Rat&Mouse Glue Trap

  

Οδηγίες:

1. Μπορείτε να παρατηρήσετε προσεκτικά το περιβάλλον που περιβάλλει. Και την αρχική κατανόηση του πεδίου των δραστηριοτήτων των αρουραίων και των οδών πεζοπορίας.

2. Η παγίδα κόλλας του ποντικιού απλώνεται οριζόντια στη δραστηριότητα του ποντικιού και στις διαδρομές περπατήματος. Μπορείτε επίσης να διπλώσετε σε ένα σωλήνα ή σε σχήμα U, σε ένα μικρό χώρο, όπως το χάσμα μεταξύ του ψυγείου και του τοίχου.

3. Η παγίδα κόλλας του ποντικιού έχει προσθέσει ένα ελκυστικό γεύσης φυστικιών. Όπως κολλώδες στην παγίδα κόλλας με ένα κέλυφος από φιστίκια, φιστίκια και άλλα καρύδια.


Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!


  Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd

Ανατρέξτε στις συνδέσεις που σχετίζονται με το προϊόν:


Topone αρουραίο και ποντίκι παγίδα παγίδα κόλλα

photobank (57)_副本.jpg