Μοιραστείτε τις ικανότητες για να πλύνετε βρώμικα ρούχα

- Jan 17, 2018-

Πώς να ξεπλύνετε εύκολα μερικούς βρώμικους λεκέδες στα ρούχα; TOPONE παρακάτω για να μοιραστείτε μερικούς από τους λεκέδες για το πλύσιμο των ρούχων.

 

Νο.1: Hotpot βρώμικους λεκέδες σε λευκά ρούχα.


1_副本.jpg

Οδοντόπαστα σημείο συμπίεση υγρανθέν με νερό.Κατάστημα εξάπλωση στο γράσο, τρίψτε απαλά. Λευκός αφρός καλύπτει ολόκληρο το κομμάτι του υφάσματος. Καθαρίστε με νερό, το γράσο εξαφανίστηκε εντελώς.

 

Νο.2: Χειρογράφηση βρώμικων λεκέδων στα ρούχα.


timg (9)_副本.jpg

Χρησιμοποιήστε Εργουτότου και νερό. Θα υπάρξει χειρόγραφο βυθισμένο στο Erguotou. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το απορρυπαντικό για να το καθαρίσετε. Ή χύστε το γάλα με λεκέδες γραφής. Βυθίστε λίγο τρίψιμο νερού.

 

Νο.3: Βρώμικοι λεκέδες στα ρούχα.

timg (10)_副本.jpg

Βάλτε τα βρώμικα ρούχα μουσκεμένα στο νερό. Πασπαλίστε με τη ζάχαρη στο λεκέδες θάμνων και το συρόμενο δίχτυ μπορεί να είναι. Ή σκόνη σόδα επικαλυμμένη σε βρεγμένους λεκέδες και περιμένετε για δέκα λεπτά ξεπλύνετε το νερό.

 

Νο.4: Εισπνεύστε βρώμικους λεκέδες στα ρούχα.

timg (13)_副本.jpg

Επειδή ο ιδρώτας περιέχει λίπος και συμπυκνώνεται εύκολα στις ίνες υφάσματος. Έτσι προσθέστε περίπου δύο κουταλιές της αμμωνίας στο πλύσιμο. Βυθίστε για λίγα λεπτά, τρίβετε, και στη συνέχεια πλένετε με νερό. Στη συνέχεια, ακολουθήστε το γενικό πρόγραμμα πλύσης.

 

Νο.5: Διάφοροι χυμοί φρούτων τυπώνονται βρώμικους λεκέδες στα ρούχα.

timg (14)_副本.jpg 


Νέοι λεκέδες μπορούν αμέσως να διαδώσουν το αλάτι στη βρωμιά, το φως τρίψτε το χέρι, βρεγμένο με νερό βυθισμένο στο πλύσιμο του απορρυπαντικού διαλύματος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ζεστό νερό τρίψτε, σαπούνι ισχυρή αφαίρεση. Μετά την εκ νέου ανίχνευση και εντοπισμό σαφής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 5% νερό αμμωνίας και οργανικά οξέα στο χυμό. Και μετά πλύνετε με απορρυπαντικό. Το κέτσαπ μπορεί να ξηρανθεί και να πλυθεί με ζεστό απορρυπαντικό. Αφού το ζελέ μπορεί να σαμπουάν με νερό μετά το λούσιμο. Στη συνέχεια, σαπουνάδα υγρό πλύσιμο με οινόπνευμα, ξεπλύνετε με νερό.

 

Έγινε εστίαση. Το πλυντήριο φύλλο TOPONE.


laundry sheet

Τα πλυντήρια ρούχων είναι καινοτόμα προϊόντα πλυντηρίου που επιτρέπουν στα προϊόντα πλυντηρίου να είναι σαν φύλλα και ελαφριά, ενώ είναι εύκολα στη μεταφορά. τα φύλλα πλυντηρίων που χρησιμοποιούν νανοτεχνολογία και εξαιρετικά συμπυκνωμένη τεχνολογία παρέχουν μεγαλύτερη καθαρότητα από τα κανονικά προϊόντα πλυντηρίου Και σε τόσο ζεστό και κρύο νερό αμέσως θα λιώσει, μη φωσφόρου, μη τοξικά, μη φθορίζοντα λαμπρυντικά, μπορεί να διεισδύσει σε μια ποικιλία ρούχων Οι ίνες σπάνε επίμονα λεκέδες.

 

Και ούτω καθεξής.Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να πλύνετε τα βρώμικα ρούχα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd


Ανατρέξτε στις συνδέσεις που σχετίζονται με το προϊόν:


Αυτόματο πλύσιμο πλυντηρίων πιάτων απορρυπαντικών για ταξίδια


pho.jpg