Παιδικά πάνες πρέπει να αντικατασταθούν εγκαίρως, Εάν το μωρό φοράει πολύ καιρό για το μωρό έχει 5 τραυματισμούς.

- May 16, 2018-

Υπάρχουν πολλοί ισχυρισμοί ότι η χρήση πάνες θα προκαλέσει κάθε είδους βλάβη στα μωρά. Πολλές μητέρες ανησυχούν. Στην πραγματικότητα, όσο οι πάνες χρησιμοποιούνται σωστά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ. Τα 5 προβλήματα που συμβαίνουν συχνά στις πάνες προκαλούνται από ακατάλληλη χρήση. Είναι αυτές οι μητέρες παρεξηγημένες;

 

Νο.1: Εξάνθημα από την πάνα


微信图片_20180515175441.jpg 

 

Οι πάνες δεν αντικαθίστανται έγκαιρα και τα κατάλοιπα των ούρων προκαλούν βασανισμό στους γλουτούς του μωρού, που δεν μπορούν να στεγνώσουν, προκαλώντας εξάνθημα από την πάνα. Προτείνεται οι μητέρες να επιλέγουν λεπτά και χοντρά στυλ σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του εποχιακού κλίματος. Θα πρέπει επίσης να δίνουν προσοχή στο μέγεθος των πάνες και να μην τα τυλίγουν πολύ σφιχτά.

 

Νο.2: Επέκταση του χρόνου προπόνησης τουαλέτας

 

微信图片_20180515175447.jpg 


Οι προηγούμενες πάνες δεν είναι βολικές για να φορέσουν, επηρεάζοντας την πρόοδο της εκγύμνασης τουαλέτας. Τώρα όμως υπάρχουν προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την εκπαίδευση των παιδιών για την τουαλέτα, όπως τα παντελόνια ανάπτυξης, τα παντελόνια, οι βρόχοι της μέσης και ούτω καθεξής.

 

Όχι 3: Το δέρμα του fart είναι κατεστραμμένο

 

微信图片_20180515175452.jpg 


Η ορθολογική χρήση των πάνες δεν θα βλάψει το δέρμα του μωρού, επειδή η ποιότητα της ποιότητας της επιφάνειας των πάνες είναι μαλακή, κυρίως με την ουσία της φροντίδας του δέρματος, μπορεί να σχηματίσει ένα στρώμα προστατευτικής μεμβράνης, δεν θα επηρεάσει την υγεία του δέρματος του μωρού. Αν όμως η πάνα διαρκέσει πολύ, η θερμοκρασία του ισχίου του μωρού θα αυξηθεί, θα αφαιρεθεί η υγρασία του σώματος και το δέρμα του μωρού θα είναι πολύ ευαίσθητο, η επαναλαμβανόμενη τριβή θα συσσωρεύσει εύκολα το δέρμα.

 

Νο.4: Φλεγμονή του ομφάλιου λώρου

 

微信图片_20180515175456.jpg 


Οι πάνες είναι κολλημένες στη μέση του μωρού. Εάν ο ομφάλιος λώρος του νεογέννητου δεν αποκολληθεί, το μωρό θα έχει τριβή με την πάνα μόλις το μωρό έχει τη δράση. Μπορεί εύκολα να κάνει τη φθορά του δέρματος και τα προβλήματα φλεγμονής και αιμορραγίας εμφανίζονται. Προκειμένου να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα, η μητέρα μπορεί να σπάσει το τμήμα της πάνας κοντά στο ομφάλιο λώρο του μωρού και να γυρίσει προς τα έξω αφού φορέσει τις πάνες στο μωρό, αρκεί η πάνα να μην έρθει σε επαφή και να τρίψει τον ομφαλό του μωρού, δεν θα είναι ένα πρόβλημα.

 

Νο.5: Το πόδι τύπου Ο


微信图片_20180515175500_副本.jpg


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για το πόδι Ο, κυρίως επειδή η έλλειψη ασβεστίου στο σώμα του μωρού δεν σχετίζεται με τη χρήση πάνες. Αλλά αν οι πάνες του μωρού δεν αλλάξουν έγκαιρα, όσο περισσότερο είναι ο χρόνος, τόσο περισσότερο ούρα διογκώνεται στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά των πάνες. Τα πόδια του μωρού δεν επεκτείνονται από έξω. Ο μεγαλύτερος χρόνος θα κάνει το μωρό να αισθάνεται την εξωτερική επέκταση των εσωτερικών μηρών, η οποία όχι μόνο επηρεάζει το περπάτημα, αλλά επίσης δεν ευνοεί την ανάπτυξη των οστών.


Ενημέρωση γνώσης κάθε εβδομάδα. Παρακαλούμε προσέξτε τις πληροφορίες του δικτυακού τόπου.

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd