Φυσικό απωθητικό κουνουπιών

- Nov 22, 2018-

Μην αφήσετε την εποχή των κουνουπιών να σας φτάσουν! Κάντε όλα αυτά τα φυσικά κεριά τώρα και απολαύστε την υπαίθρια ζωή το καλοκαίρι, χωρίς παράσιτα.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με σπείρες κουνουπιών. Σας συστήνω ένα πολύ καλό πηνίο κουνουπιού χαρτιού.Τα κουνούπια χαρτιού είναι ένα αποτελεσματικό εντομοκτόνο που προστατεύει από τα κουνούπια και άλλα ιπτάμενα έντομα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αυλή σας ή στο κατώφλι σας για να προστατεύσει τα κουνούπια, τα σκνίπες, τις μύγες ελαφιών, τις μύγες αμυγδάλων, τις μαύρες μύγες, τα τσιμπούρια και άλλα έντομα. Όταν ανάβει, το πηνίο απελευθερώνει ένα ενεργό εντομοαπωθητικό μαζί με τον καπνό που είναι επίσης ένα φυσικό αποτρεπτικό παράγοντα. Ξεφορτωθείτε τον εαυτό σας και την οικογένεια αυτών των ενοχλητικών εντόμων όταν απολαμβάνετε το χρόνο έξω με τα Αντλίες Κουνουπιών!


图片1


Το προϊόν αυτό είναι σήμα TOPONE. Το σήμα TOPONE δεσμεύεται να δημιουργεί υψηλής ποιότητας προϊόντα καθημερινής ζωής και απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν τη ζωή. Τα κύρια προϊόντα είναι δόλωμα κατσαρίδα, ηλεκτρικό χαλί κουνούπι, παγίδα κατσαρίδων και ούτω καθεξής.

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd