Σχετικά με την προώθηση της Ημέρας Singles στην Κίνα

- Nov 10, 2018-

Η 11η Νοεμβρίου έχει γίνει ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια. Με τέσσερις χαρακτήρες του "1", αυτή η ημερομηνία ονομάστηκε ως Ημέρα του Bachelor. Την ημέρα αυτή, οι νέοι θα κρατήσουν συμβαλλόμενα μέρη για να δημιουργήσουν ζευγάρια ή απλώς να διασκεδάσουν. Κάποιοι επιλέγουν να σταματήσουν τη ζωή τους με αγάπη ή να προτείνουν γάμο.

 

2_副本

Μεγάλες προσφορές σε σημαντικούς διαδικτυακούς ιστότοπους λιανικής

Οι μεγάλες προωθήσεις στο όνομα της γιορτής της 11ης Νοεμβρίου γιορτής συνήθως ξεκινούν στις αρχές Νοεμβρίου με τεράστιες εκπτώσεις και δίνουν aways παρατάσσονται.

 

timg 

Και οι δραστηριότητές μας στο κατάστημα είναι επίσης πολλές εκπτώσεις στη διπλή 11 εποχή. Αγοράστε περισσότερα και εξοικονομήστε πολλά.

66_副本 

Το κατάστημά μας δεσμεύεται να δημιουργεί άρθρα καθημερινής ζωής υψηλής ποιότητας και απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν τη ζωή. Τα κύρια προϊόντα είναι δόλωμα κατσαρίδα, ηλεκτρικό χαλί κουνούπι, παγίδα κατσαρίδων και ούτω καθεξής.

Καλώς ήλθατε στο κατάστημα μας στο Aliexpress ( https://www.aliexpress.com/store/3971008; ) και στο κατάστημα Joybuy ( https://mall.joybuy.com/pc/index-6219.html ).

 

Ενημερώστε τις γνώσεις κάθε εβδομάδα. Παρακαλούμε προσέξτε τις πληροφορίες του δικτυακού τόπου.

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd