Διάφορες αντιιδρωτικές μεθόδους. Επιλέξτε τη μέθοδο που σας ταιριάζει.

- Feb 03, 2018-

Διάφορες αντιιδρωτικές μεθόδους:

1.Η υπερβολική εφίδρωση του σώματος. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην έγκαιρη αντικατάσταση των ρούχων ιδρώτα. Και ζεστό νερό λουτρό για να κρατήσει το δέρμα στεγνό.


QQ截图20180202165352_副本.png


2. Πλύνετε προσεκτικά τα ρούχα πλύσης πλύσης. Το καλοκαίρι είναι πολύ ζεστό. Συχνά κάνετε μπάνιο είναι πιο αποτελεσματική και πρακτική αντιιδρωτική μέθοδος. Σημειώστε ότι χρησιμοποιείτε πλύσιμο με ζεστό νερό, έτσι το πλύσιμο θα νιώσετε δροσερό ολόκληρο το σώμα Εάν πλύνετε με κρύο νερό και θα οδηγήσετε σε συρρίκνωση των πόρων. Αλλά μετά το ντους αισθάνονται πιο ζεστό. Μετά το μπάνιο τα ρούχα πρέπει να ξεπλένονται αμέσως. Προκειμένου να αποφευχθεί η εφίδρωση για την τόνωση του δέρματος.


QQ截图20180202165632_副本.png


3. Χρησιμοποιήστε αντιιδρωτικό ή αντιιδρωτικό. Περισσότερος ιδρώτας το καλοκαίρι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή περιοχή ή ένα αντιιδρωτικό. Δεν είναι μεγάλη περιοχή του επιθέματος σώματος. Το αντιιδρωτικό μπορεί να ψεκαστεί στο σημείο της εφίδρωσης.Για να μειωθεί η έκκριση του ιδρώτα.Μπορείτε αποτελεσματικά να αποσμηθείτε. Επιλέξτε αντιιδρωτικά προϊόντα. Πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επιλογή από τους τακτικούς κατασκευαστές και τον αριθμό παρτίδων των προϊόντων. Πριν από τη χρήση θα πρέπει να είναι στον άνω βραχίονα δοκιμάστε. Όπως δεν μπορεί να εξασφαλιστεί ερύθημα, κνησμός και άλλα συμπτώματα. Επειδή ορισμένα αντιιδρωτικά για τον ερεθισμό του δέρματος μπορεί να οδηγήσουν σε αλλεργίες. Επιπλέον, η κατεστραμμένη περιοχή του δέρματος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αντιιδρωτικά προϊόντα.


4.jpg


I & ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΜΕΝΗ δροσιά σώματος έξι σημαντικά χαρακτηριστικά:

1. Αρώματα κομψό. Φωσφορικό και ευχάριστο. Για να ανανεώσετε τους ανθρώπους.

2. Ασφαλές και μη διεγερτικό. Δεν επηρεάζει την κανονική λειτουργία των ιδρωτοποιών αδένων, κατάλληλο για όλα τα είδη φυσικών πληθυσμών.

3. Αποτρίχωση με αντιιδρωτικό, σπρέι ήπια, αποτελεσματική μέσα σε ένα λεπτό, αφαίρεση οσμής.

4. Άρωμα, λιγότερο δοσολογία και μεγάλη διάρκεια, το άρωμα της οσμής μπορεί να διατηρηθεί όλη την ημέρα, είναι αναζωογονητικό.

5. Aroma κομψό, πρώτης κατηγορίας γεύση, έτσι ώστε να έχετε γοητεία.

6. Οποτεδήποτε, οπουδήποτε να χρησιμοποιήσετε, μίνι φορητό σχεδιασμό, εύκολο να ψεκαστεί, απλό και βολικό.


photobank.jpg


Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd