Γάντι ελέγχου κατσαρίδων

Γάντι ελέγχου κατσαρίδων

Βολικός. Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας. Δεν ταλαιπωρία. Δεν χρειάζεται να εκκενώσετε την κουζίνα και να αποθηκεύσετε. Δεν χρειάζεται να εκκενώσετε το σκεπτικό Δεν υπάρχει οσμή, δεν υπάρχει λεκέ και δεν υπάρχει καπνός. Υψηλή απόδοση. Εξασφαλίζει πλήρη εξάλειψη των κατσαρίδων. Μακρόχρονος έλεγχος όλων των τύπων κατσαρίδων. Το Gel Baiting είναι ένα μη ψεκαστικό σύστημα για έλεγχο κατσαρίδων. Αποδεδειγμένο αποτελεσματικό σε χιλιάδες σπίτια, γραφεία, εστιατόρια, εργοστάσια.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Γέλη ελέγχου κατσαρίδων


PCPD.jpg


Βολικός. Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Δεν ταλαιπωρία. Δεν χρειάζεται να εκκενώσετε την κουζίνα και να αποθηκεύσετε.

Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψουμε το χώρο

Χωρίς οσμή, χωρίς λεκέ και χωρίς καπνό.

Υψηλή απόδοση. Εξασφαλίζει πλήρη εξάλειψη των κατσαρίδων.

Μακρόχρονος έλεγχος όλων των τύπων κατσαρίδων.

Το Gel Baiting είναι ένα μη ψεκαστικό σύστημα για έλεγχο κατσαρίδων.

Αποδεδειγμένο αποτελεσματικό σε χιλιάδες σπίτια, γραφεία, εστιατόρια, εργοστάσια.


Μερικά γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το δόλωμα δόλωμα τζελ κατσαρίδα:

Είναι νυκτερινή συνήθεια και σπάνια εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Λόγω της αόριστης συμπεριφοράς τους και της νυκτερινής συνήθειας, για όλους που βλέπετε, μπορούν να κρυφτούν και να πολλαπλασιαστούν σε κρυφά μέρη. Εάν βλέπετε κατσαρίδες την ημέρα θα μπορούσε να σημαίνει ένα πιθανό σημάδι της σοβαρής προσβολής. Οι κάστορες μπορούν να εισέλθουν σε σπίτια και διαμερίσματα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, από έξω μέσω ρωγμών και ρωγμών, αεραγωγών, αποχετευτικών αγωγών και σωλήνων αποστράγγισης. Μπορούν επίσης να εισέλθουν μέσω τσαντών παντοπωλείων, κιβωτίων κλπ.


vvd.jpg

Ονομα προϊόντος Τζελ γόνου
Πιστοποιητικό SGS
Τύπος Βελόνα
Χωρητικότητα 20 ml
Χρώμα Κίτρινος
Πακέτο 60pcs / ctn


PCPDS.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

0.jpg


Συχνές ερωτήσεις


Τα πλεονεκτήματά μας:

"Ανάπτυξη σύμφωνα με τον πελάτη" Σκεπτόμενη Υπηρεσία. Paramount πελάτη. "---- Η αποστολή μας


Α. Υπόσχομαι Υψηλή ποιότητα του προϊόντος.

Είμαστε ένα re έναν επαγγελματία κατασκευαστή που ειδικεύονται στην παραγωγή σπηλαίων και ούτω καθεξής. Προκειμένου να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, χρησιμοποιούμε πάντα την καλύτερη ποιότητα των πρώτων υλών για την παραγωγή των προϊόντων μας και παρακολουθούμε σθεναρά τη διαδικασία παραγωγής. Λόγω της επίμονης persue της καλύτερης ποιότητας, τα προϊόντα μας είναι δημοφιλή για 10 χρόνια μεταξύ των πελατών, ειδικά στην Αφρική, την Ασία και ούτω καθεξής στην αγορά.


Β. Υπόσχονται καλύτερη τιμή.

Ως επαγγελματίας κατασκευαστής δεν σας προσφέρουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα αλλά και την καλύτερη τιμή. Επειδή έχουμε 10 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή προϊόντων και έχουμε μια υπερ-επαγγελματική και τεχνική ομάδα εργασίας, μπορούμε να ελέγξουμε καλά το κόστος των προϊόντων μας, εργατικού δυναμικού και ούτω καθεξής. Γι 'αυτό μπορούμε να σας υποσχεθούμε την καλύτερη τιμή.


Γ. Υπόσχομαι στην καλύτερη υπηρεσία.

Με 6 χρόνια εμπειρίας των εξαγωγέων, η ομάδα μας γνωρίζει καλά τη διαδικασία του διεθνούς εμπορίου, και μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του εξωτερικού εμπορίου.

Hot Tags: γέλη ελέγχου κατσαρίδων, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, φτηνές, προσαρμοσμένες, μάρκες, χύμα, χαμηλή τιμή, αγοράστε έκπτωση, σε απόθεμα, δωρεάν δείγμα, φτιαγμένο στην Κίνα

Εξεταστική

You Might Also Like